Behandeling kinderen mbv Bioresonantie

Steeds meer kinderen vertonen een vorm van allergie en/of intolerantie, momenteel is één op de drie kinderen ergens gevoelig voor. Ouders merken weliswaar kleine vlekjes, huidveranderingen of darmklachten bij hun kinderen, maar denken dat deze verschijnselen tijdelijk van aard zijn. Helaas is dit meestal niet het geval. Veel van deze voorkomende klachten blijken veroorzaakt te worden door overgevoeligheid voor voedingsmiddelen zoals koemelk, tarwe en fruit. Verder smaaktversterkers, kleurstoffen, inentingen, schimmels, pollen, huisstofmijt en huisdieren.

Hoewel de wetenschap nog niet overtuigd is van de invloed van voeding op gedrag, blijkt in de praktijk dat gedragsstoornissen zoals ADHD en ADD kunnen verbeteren door het aanpassen van voedingsgewoonten.

Een therapie om de klachten te behandelen is bioresonantietherapie. Met behulp van het Bicom® apparaat kan naast testen, wat overigens pijnloos is, een zeer goed therapeutisch programma samengesteld worden om de allergenen van uw kind te laten verdwijnen. Bioresonantie werkt met trillingsfrequenties van allerlei stoffen in onze omgeving, zoals voedingsmiddelen, pollen etc. Bij een belastende stof wordt de therapie in een tegenovergestelde frequentiepatroon teruggegeven aan het lichaam, waardoor deze niet meer belast wordt.

Bioresonantie is een zeer milde, pijnloze behandelmethode en zeer goed in te zetten bij het behandelen van (jonge) kinderen.

<< terug naar verloop behandeling