Last van allergie, eczeem of vermoeidheid?

Heeft u last van allergie zoals hooikoorts, huisstofmijt of voedsel overgevoeligheid? Of bijvoorbeeld vermoeidheid, wratten, eczeem, jeuk of darmklachten?
Bioresonantie biedt de oplossing voor deze en andere klachten.

Wat is bioresonantie?

Bioresonantie is een specifieke diagnose en behandelmethode, die met elektromagnetische trillingen werkt. In deze vorm van geneeskunde worden deze trillingen frequenties genoemd. Het menselijk lichaam zendt verschillende frequenties uit: cellen, weefsels en organen hebben elke hun specifieke frequentie. Deze afzonderlijke frequenties staan met elkaar in verbinding en beïnvloeden elkaar.

De frequenties van een gezond persoon hebben een andere structuur dan de frequenties van iemand die ziek is. Is iemand gezond, dan zijn de frequenties harmonisch en vrij van vervormingen.

Storende substanties, zoals gifstoffen, bacteriën, virussen, parasieten en allergenen verstoren het frequentiepatroon. In de bioresonantie therapie wordt er gebruik gemaakt van gunstige electromagnetische frequenties. Hiervoor gebruik ik  het Bicom© apparaat. Dit apparaat scheidt de gezonde en zieke frequenties. De gezonde harmonische frequenties worden versterkt toegediend en dit werkt effectief. De disharmonische, dus ongunstige, frequenties worden eerst omgevormd en dan pas toegediend. Dit gebeurt via elektrodes op de huid en is volledig pijnloos en onschadelijk.

Met behulp van de Bicom® is op eenvoudige wijze vast te stellen of er sprake is van allergieën, intoleranties of belastende stoffen. Opgeslagen belastende stoffen kunnen met de Bicom® worden vrijgemaakt en vervolgens worden uitgescheiden door de uitscheidingsorganen. Het zelfgenezend vermogen van ontgiften en uitscheiden wordt met bioresonantie doeltreffend ondersteund.

Veel gestelde vragen >>>>

<< naar het overzicht behandelingen